Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

Magyarországon eddig körülbelül 100.000
lézeres szemműtétet végeztek. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 90.000 lézeres szemműtét

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Biztonság-Garancia

Több mint 65.000 kezelés, 100.000 alkalmassági vizsgálat és TÖBB SZÁZEZER kontrollvizsgálat 16 éves tapasztalata alapján nagy biztonsággal meg tudjuk előre határozni, milyen eredményt várhatunk a kezeléstől. Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy valóban szakértői vagyunk mesterségünknek.

A nemzetközi viszonylatban is hatalmas tapasztalati bázis és a hazánkban egyedülálló csúcstechnika alapján írásos GARANCIÁT vállalunk a kezelésinkre.
Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk tapasztalataink alapján. Megmondjuk Önnek, hogy hány dioptria javulást tudunk elérni, ha szervezete a szokásos módon reagál a kezelésre.
Egyetlen tényező van, amit sem több ezer kezelés tapasztalatának, sem a legkorszerűbb technikának a birtokában nem lehet előre megjósolni, ez pedig a "javítósejtek" esetleges túlérzékenysége. Ez az egyéni reakció azt jelenti, hogy a sejtek túlságosan "szorgalmasan" igyekeznek visszaállítani az eredeti (hibás) szaruhártya formát. Ennek a fokozott aktivitásnak következtében kisebb lehet a javulás a vártnál. Az egyéni reakciót az orvostudomány általában a páciens kockázataként kezeli.
Az OPTIK+MED orvosi garanciája keretében a kockázatot átvállaljuk: orvosi garanciánk lép életbe, ha az előre jelzettnél kisebb mértékű látásjavulást sikerül csak elérnünk.
Egyszerű példával élve, ha valakinek 8 dioptria végleges javulást ígérünk, de csak 7 dioptriát sikerülne javítanunk, díjmentesen megismételjük a kezelést annak érdekében, hogy elérjük a várt látásjavulást. Amennyiben ennek bármilyen akadálya lenne, a kezelés teljes összegét visszatérítjük, a 7 dioptriányi javulás ez esetben ingyen volt.

Biztonságos

Az OPTIK+MED Sasszemklinikán az eddig végzett több mint 65.000 kezelés adatai alapján kijelenthetjük, hogy az általunk alkalmazott módszerrel végzett lézerkezelés 100%-osan biztonságos.

lézeres szemműtét
lézeres szemműtét
lézeres szemműtét
lézeres szemműtét
lézeres szemműtét
lézeres szemműtét
A vizsgálat során öt különböző módszerrel mérjük meg a fénytörési hibát, hogy a tévedés lehetőségét kizárjuk.

Lehet, hogy "túlbiztosítottnak" tűnik a sok ismételt ellenőrzés, de véleményünk szerint ez egyaránt szolgálja az Önök biztonságát és a mi nyugalmunkat is.

Eredményes. A SASSZEMKEZELÉS után minden esetben élesebben lát a páciens, mint előtte. Kevés orvosi beavatkozás létezik, amelynél olyan nagy biztonsággal garantálható az eredményesség, mint a Sasszem lézerkezelésnél. Nem az a kérdés tehát, hogy élesebben lát-e a páciens a kezelés után, hanem az, hogy mennyivel lát élesebben!

Ez pedig a kezelés "minőségétől" függ, vagyis attól, hogy mennyire korszerű lézerrel, milyen módszerrel (hagyományos vagy SASSZEM® lézerkezelés) és mekkora tapasztalat birtokában történik a beavatkozás.

A Sasszemkezelés® előnye a hagyományos kezelésekhez képest abban áll, hogy teljesen egyénre szabható, vagyis az egyéni, rejtett fénytörési hibákat is képes korrigálni.

Ennek köszönhetően lényegesen jobb eredményt, vagyis élesebb látást tudunk Önnek biztosítani.

Végleges A SASSZEM LÉZERKEZELÉS eredménye egy életre szól! Igen, a lézerkezeléssel elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza. Ezt ma már több mint 16 évre visszamenő nemzetközi tapasztalatok igazolják.
A lézer nagyon finom átalakítást végez a szaruhártya felszínén. A szaruhártyának azonban vannak olyan sejtjei, amelyek a legapróbb változást is igyekeznek megszüntetni, meggyógyítani.

Ez a biológiailag hasznos funkció segít minket, ha sérülés éri a szemünket, például munkavégzés vagy baleset során. Ez a védekező reakció ugyanakkor a lézerkezelés eredményének megtartását veszélyeztetheti.
A szaruhártya "javítósejtjei" nem tudják, hogy a lézer miért változtatta meg a szaruhártya felszínét, ők csak magát a változást érzékelik. Ezért kell a kezelést követően szemcseppekkel "lebeszélni" a szaruhártya sejtjeit arról, hogy a létrehozott, az éleslátást szolgáló változást "visszagyógyítsák".

A szaruhártya "javítósejtjei" jellemzően fél év alatt "nyugszanak bele" a változásba, a későbbiekben már nem próbálják helyreállítani az eredeti (hibás) szaruhártya-formát.
Fél év elteltével a szaruhártya sejtjei már a lézerrel átalakított, az éleslátást biztosító szaruhártya-formát őrzik a változások ellen. Ettől kezdve már ezek, az eddig "ellenségesen" viselkedő sejtek azok, amelyek a kezelési eredmény egész életre szóló megőrzését biztosítják.

A lézerkezelés után egy év múlva már a szemorvos sem látja a lézeres beavatkozás nyomát még a speciális vizsgáló műszerekkel sem. Éppen ezért a későbbiekben sem jelent semmilyen hátrányt egy további szemészeti beavatkozás (pl. hályogműtét, baleset) esetén.

"Mintha nem is lett volna lézerkezelés" - se nyoma, se utóhatása nincs a későbbi életre, "csupán" annyi, hogy a páciens élesen lát távolra élete végéig.

2008: Új lézer

Az orvostudományban alkalmazott eszközök hasonló tempóban fejlődnek, mint a számítógépek. Senkinek sem jutna eszébe egy 5-6 éves computert korszerűnek nevezni.
A hazai lézerklinikák közül jelenleg az Optik-Med rendelkezik az egyik legújabb, legkorszerűbb, negyedik generációs repülőpontos lézerrel.

A piaci viszonyok itt is érvényesek, ezek a 100-150 millió forint értékű berendezéseket csak azért tudják a gyártók eladni, mert valóban biztonságosabb, gyorsabb, eredményesebb kezeléseket tesznek lehetővé, mint elődeik. Ezért döntöttünk mi is Zeiss-Meditec új lézerének megvásárlása mellett.

A Zeiss név az orvosi műszergyártásban azt jelenti, amit az autógyártásban a Mercedes, vagy a BMW.

A lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabban dolgozik. Ez azt jelenti, hogy akár arra is képes lenne, hogy egy szaruhártyányi területre ezeknek a weboldalnak a teljes anyagát ábrákkal együtt rárajzoljuk vele. A SASSZEM lézerkezeléshez szükség is van erre a hihetetlen pontosságra, kevésbé korszerű lézerrel csak gyengébb látásélességet lehet elérni.

Az új repülőpontos lézerek által kialakított szaruhártyafelszín annyira sima, hogy még elektromikroszkóppal sem fedezhető fel rajta a legcsekélyebb egyenetlenség sem. Részben ennek a rendkívül finoman kialakított felszínnek köszönhető, hogy pácienseink az esetek jelentős részében jobban látnak, mint előzőleg kontaktlencsében, vagy szemüveggel.

Kezelés közben a szem akaratlan elmozdulását ez a lézer teljes mértékben képes követni. Ugyanaz a software vezérli, mint a haditechnikából ismert cirkálórakétákat. A Zeiss-Meditec repülőpontos lézere áramkimaradás ellen védett, a kezelés bármikor megszakítható, illetve folytatható.

Legfrissebb híreink

A gyakori tévhittel ellentétben a Sasszemkezelés abban az esetben is alkalmazható, ha cylindereid vannak.

2018. 02. 15. - csütörtök

Hány sasszemű szerelmespárunk van itt az oldalon? Jelentkezzetek! Mióta vagytok sasszeműek és mióta vagytok egy pár?

2018. 02. 14. - szerda

Csak egy jól sikerült fotó a szemedről és a barátaid szavazatai kellenek ahhoz, hogy a tiéd legyen a luxus wellnesshétvége a Spirit Hotel Thermal Spa***** szállodában!

2018. 02. 13. - kedd

PISLOGJ! Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a szemed ne száradjon ki

2018. 02. 09. - péntek

Fotózd le a Sasszemed és töltsd fel a Mutasd a Sasszemed Facebook aloldalunkra! Oszd meg barátaiddal, gyűjtsd a szavazatokat, és nyerd meg a luxus wellnesshétvégét

2018. 02. 05. - hétfő

Gratulálunk a két szerencsésnek, Nagy Attilának és Szofrán Lászlónak akik visszanyerték egy Sasszemkezelésük árát!

2018. 02. 02. - péntek

zeretnéd látni, mi történik a Sasszemklinikán, bepillantást nyerni a műtőnkbe, megismerni a legkorszerűbb technológiákat?

2018. 01. 29. - hétfő