A Sasszemkezelésről

A SASSZEM-
KEZELÉSRŐL

Részletes információk a Sasszem lézeres szemműtétről.

Röviden a Sasszemkezelésről

Röviden a
lényeget

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tudnivalókat a lézeres szemműtétről!

Miért válassza az Optik-Med-et?

Miért válassza az
OPTIKMED-ET?

Miért csatlakozzon a több mint 90.000 fős sasszeműek táborába?

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

Magyarországon eddig körülbelül 100.000
lézeres szemműtétet végeztek. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 90.000 lézeres szemműtét

Miért válassza az Optik-Med lézeres szemműtétet?

Az Optik-Med Sasszemklinika tevékenységét az elsők között, 1997-ben kezdte, ma már kizárólag a hagyományosnál korszerűbb, élesebb látással járó Sasszem lézeres szemműtétet végez. A Sasszem lézerkezelés után, a világon elérhető legkorszerűbb technikának köszönhetően, élesebben láthat, mint ahogy a kezelés előtt kontaktlencsével vagy szemüveggel látott. A legkorszerűbb szemészeti műszerekkel végzett, teljesen fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után - ahol kizárásra kerül minden olyan tényező, ami a lézeres szemműtét eredményét negatívan befolyásolhatná -, a Sasszem lézeres szemműtétnek köszönhetően ezek az eredmények szintén fájdalommentesen érhetők el.

Az Optik-Med a maximális biztonságot előtérben tartva nem vállal olyan lézerkezelést, ahol nem biztos az optimális eredményben. Munkatársaink több tízezer lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat elvégzésének tapasztalatával rendelkezik, így gyakorlatilag minden felmerülő problémával, egyéni reakcióval találkoztak már, tudják azt kezelni. Kezeléseinkre írásos garanciát vállalunk, a lézeres szemműtétre való alkalmasság megállapítása után írásba adjuk, hogy tapasztalataink alapján milyen mértékű látásjavulás várható, a garancia akkor lép életbe, ha nem sikerül elérni az előre jelzett mértékű javulást. A szemműtét után különböző kezeléseknél különböző hosszúságú pihenés javasolt (PRK kezelés esetén 4-6 nap, FEMTO kezelés esetén csak 1-2 nap), ami után általában lehet sportolni, dolgozni, arra kell csak figyelni, hogy a szem UV fénytől óvva legyen (PRK kezelés esetén 6 hónapig, FEMTO kezelés esetén pedig 3 hónapig). A szemműtétet követő következő 6 hónapban néhány ingyenes kotrollvizsgálatra kell visszajönni.

A Sasszem lézerkezelés nem végezhető el 18 éves kor alatti személyek számára, mert a szem fénytörése a későbbiekben még jelentős változáson eshet át. Általánosságban elmondható, hogy a fénytörési hiba 18-20 éves kor felett már nem változik, ezután akadály nélkül végezhető a kezelés 65 éves korig.

Ha felkeltettük érdeklődését, a lézeres szemműtét árakat a linken tekintheti meg.

Vidéki pácienseink számára -az utazás csökkentése érdekében- regionális hálózatot alakítottunk ki. Pácienseink rendelkezésére áll az év minden napján, a nap 24 órájában telefonos ügyeletünk. A nagyobb egészségpénztárakkal szerződésben állunk, így nincs akadálya az általuk elérhető “árcsökketésnek”, mely 20% SZJA visszatérítést jelent.

Lépésről-lépésre

Miért a Sasszem lézeres szemműtét a legjobb megoldás?

  • Jobban láthat, mint kontaktlencsével, szemüveggel
  • Orvosi garanciát vállalunk
  • Azonnali és életre szóló éles látást eredményezhet
  • Az ország legnagyobb és legtapasztaltabb lézerklinikája áll rendelkezésére
  • A legbiztonságosabb lézerkezelési módok közül választhat
  • A legkorszerűbb szemkövető lézerek segítségével javíthatók a fénytörési hibák
  • Egyedülállóan három különböző lézer áll rendelkezésre

Miért a Sasszem lézerkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?

Magyarországon eddig körülbelül 100.000 lézeres szemműtétet végeztek, melyek ~70%-a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet segítségével történt. A Sasszemklinika az egyik legtapasztaltabb, legrégebbi hazai szemészeti lézerklinika és a legnagyobb számban végzi a lézeres szemműtéteket. Lézeres látásjavításra specializálódva a leggyakorlottabb lézerszemész szakembergárdával a hét hat napján kizárólag lézeres látásjavítással foglalkozik. A Sasszemklinika rendelkezik a legtöbb hiteles referenciával és ennek következtében a legszélesebb ajánlási körrel is.

Mit jelent a Sasszem lézeres szemműtét kifejezés?

Azt hogy a Sasszem lézeres szemműtét eredményeként annál is jobban láthat, mint teljesen egészséges szemű embertársaink. A Sasszem lézerkezeléssel jobb látásélesség érhető el, mint amit szemüvegek, kontaktlencsék, vagy egyéb lézeres eljárások nyújtanak, a 100%-os látást is meghaladhatja, amivel a született jól látók rendelkeznek, mivel a Sasszem lézerkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cylindereket képes megszüntetni, hanem javítani tudja a rejtett fénytörési hibákat is.

Kinek lehet megoldás a Sasszem lézeres szemműtét?

18-65 év között személyeknek, aki szemüveget vagy kontaktlencsét visel. Emellett feltételek, hogy dioptriái -12 D és +5 D közé essenek, és az alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül. A szemtengely ferdülés nem kizáró ok.

Milyen lesz a látása a lézeres szemműtét után?

Minden esetben lényegesen élesebb lesz, mint ahogy eddig látott szemüveg, vagy kontaklencse nélkül. A Sasszemkezelés a ritka, bonyolul, nagyon nagy fénytörési hibák kivételével a 100%-os látást nagy biztonsággal eléri, a legtöbb ember a lézeres kezelés után 125% feletti látásélességel rendelkezik.

Legfrissebb híreink

Szemünk ellenségei: rossz szokások, amik rontanak a látásunkon

A jó látás vajon csak adottság kérdése? Eredetileg talán igen. Ám rontani sajnos - a természeten kívül - magunk is tudunk rajta. Lássuk, melyek a leggyakoribb rossz szokásaink, amelyek káros hatással lehetnek a szemünkre!

2018. 08. 13. - hétfő
Együnk színesen – látásunk érdekében!

A szemre pozitívan ható élelmiszerek

2018. 08. 01. - szerda
A kijelzők hatása a szemre

A technika világában szinte nincs olyan munkahely, ahol ne kellene valamilyen monitort vagy kijelzőt pásztáznunk. A rendszeres számítógép használat életünk része lett alig néhány évtized alatt. 

2018. 07. 16. - hétfő

első Sasszemű pillanatok

2018. 05. 29. - kedd

1997 óta végzünk látásjavító lézerkezeléseket, hogy a szemüveget és a kontaktlencsét pácienseink Sasszemre cserélhessék!

2018. 05. 25. - péntek
Lézeres szemműtét utáni szépségápolás – A szolárium használata

Napozni, szoláriumozni egyaránt jó dolog, nem csak a szép barna bőrért, ami karcsúbbnak mutat minket és az izmainkat is kiemeli, hanem a szervezetünk D-vitamin szükségletének kielégítésének is kedvez.

2018. 05. 24. - csütörtök

Lassan 10 hete, hogy Evelin Gaspar megszabadult szemüvegétől és látása immár 120%-os

2018. 05. 22. - kedd

 első Sasszemű pillanatok

2018. 05. 20. - vasárnap