Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

A legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika
vagyunk Magyarországon. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 125.000 lézeres szemműtét

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

A lézeres szemműtét és ami utána vár Rám!

Ha megszületett Önben az elhatározás, hogy megválik szemüvegétől vagy felhagy a kontaktlencse használatával, és már az alkalmassági vizsgálaton is túl van, eljött az ideje, hogy a lézereinkre bízza magát. A szem élességének javítására a mai kor legmodernebb és legfejlettebb technikáit alkalmazzuk.

A műtét napján időjárástól függetlenül 100% UV szűrős napszemüveggel érdemes érkeznie, melyet akár a klinikán is be tud szerezni. A kontaktlencsét a műtétet megelőzően már nem javallott hordani; lágylencse esetén 4-5 napig, keménylencsét több hétig. A műtétre az alkalmassági vizsgálat során készült leletet, a garancialevelet és személyes iratait, illetve ha nem egyösszegű fizetést választott, akkor a fizetési konstrukciót tartalmazó igazolásokat kell magával hoznia. A hölgyeket kérjük, a műtét napján ne sminkeljék szemüket és az aznap bevett gyógyszerekről kérjük, tájékoztassák a kezelőorvosukat.

Egy fájdalommentes másfél-két órás klinikai tartózkodásra számíthat, melyhez az előkészületek során érzéstelenítő szemcseppeket használunk. A műtőben semmi más dolga nincs, csak kényelmesen elhelyezkedni és előre nézni. A lézeres szemműtétek lényege, hogy a csökkent látást korrigálják úgy, hogy a szaruhártyát a számítógéppel vezérelt lézerrel ideális formájúra alakítják. Ennek eredményeképpen megváltozik a szem fénytörő képessége és éles lesz a látás.

Sasszem FEMTO kezelés után 3 hétig kell szemcseppeket alkalmazni

Sasszem FEMTO kezelés után 3 hétig kell szemcseppeket alkalmazni

Az eljárás során Öntől semmilyen együttműködés nem elvárt, minthogy egy adott fénypontra fókuszáljon. Az akaratlan pislogástól sem kell tartania, ugyanis ezt egy apró eszköz megakadályozza, melyet pácienseink általában észre sem vesznek. Ha mégis bármilyen probléma adódna, a kezelés bármikor megszakítható, folytatható, újrakezdhető.

A kezelési idő PRK kezelés esetén mindössze 2-3 perc, FEMTO kezelés esetén pedig 8-10 perc. Az éles látás élményét már rögtön a műtét után megtapasztalhatja és a műtétet követően akár azonnal, de igény esetén pihenést követően hagyhatja el a klinikát kísérőjével, miután egyeztették az első kontrollvizsgálat időpontját, megkapta a felírt szemcseppek receptjét, valamint orvosi leletét, amellyel szabadságolhatja magát háziorvosánál.

A Femto kezelést követően 1 napig, PRK kezelés után 5-6 napig javasolt a pihenés és a szemcseppek előírás szerinti használata. Ügyeljen rá, hogy közvetlenül ne érje víz a szemét és kerülje a poros, dohányfüstös helyeket az első egy hónapban, valamint a szaunát és a gőzfürdőt! A szolárium használata 3-6 hónapig kerülendő. A szemsmink pedig PRK után 2 hétig, FEMTO után 4 hétig nem javallott. Kizárólag szabad ég alatt és napsütésben 100% UV szűrős napszemüveget is előírt viselni. Borús időben nem kell, ahogy beltérben sem, mert az üveg szűri az UV fényt. Azonban a szélvédők nem, vagy nem 100%-osan szűrik, így közlekedési eszközökön is javasolt a napszemüveg viselése az első 3-6 hónapban, ha süt a nap. Szemészeti szempontból azonban a napszemüveg viselése napsütéskor mindenkinek javasolt, akár lézerkezelt, akár nem, hogy elkerüljük a szürkehályog kialakulását. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy mindez csupán egy kis odafigyelést igényel, és az eredmény mindenért kárpótol.

Mindenféle sport és erőkifejtés viszont ugyanúgy végezhető. Kovács Antal olimpiai bajnok judo-sunk, Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozónk, és Schobert Norbert, valamint Rubint Réka is ugyanúgy folytatta az edzéseit, ahogy lézeres szemműtétük előtt tették.

A műtétet követően bármilyen felmerülő esetleges kérdés, probléma esetén 24 órás Sasszem ügyeletrendszerünk rendelkezésére áll. Valamint az előre egyeztetett konzultációs és kontrollvizsgálatokon a szakorvosaink szemmel kísérik a gyógyulás fázisában, ahol minden segítséget és útmutatást biztosítanak a kezeltek számára.

Sasszem FEMTO kezelés után 2-3 hónapig kell 100% UV szűrős napszemüveget viselni kizárólag a szabad ég alatt, ha süt a nap.

Sasszem FEMTO kezelés után 2-3 hónapig kell 100% UV szűrős napszemüveget viselni kizárólag a szabad ég alatt, ha süt a nap.

Vissza a hírekhez »