Kedves látogató!

Ön most a Sasszemklinika régi oldalán jár.
A legfrissebb információkat az új weboldalunkon találja.

Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

A legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika
vagyunk Magyarországon. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 130.000 lézeres szemműtét

Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Hogyan segíti a Sasszemklinika az állami egészségügyet a járvány alatt?

A koronavírus járvány nem várt kihívások elé állítja az egészségügyet. Ebben a helyzetben sokkal inkább a szolidaritás jellemző a magánszféra és az állami egészségügy között semmint a rivalizálás. Mutatunk egy szép példát arra, mikor egy vezető magánklinika terheket vállal át a szakellátástól és mindezt ingyen biztosítja.

Hogyan segíti a Sasszemklinika az állami egészségügyet a járvány alatt?

"Békeidőben" természetes dolog, hogy a magánklinikák elsősorban előre tervezhető szolgáltatásokat nyújtanak pácienseiknek. Vannak azonban olyan nem várt helyzetek amikor hátat kell fordítani a megszokásoknak és új kihívások megoldásán kell dolgozni. Jelenleg nem egy konkrét embernek kell segíteni, hanem egy egész ágazatnak: a leterhelt egészségügynek. Lehet, hogy a terhelés még nem érte el a maximumát, és reméljük, hogy a hazai kórházakban nem fognak túlzsúfolt állapotok kialakulni a következő hónapokban sem, ezért időben el kell kezdeni átvállalni a terheket az állami egészségügyi szakellátásról.

INGYENES online szemészeti tanácsadás a Sasszemklinikán

A Sasszemklinika az ország legnagyobb és legtapasztaltabb szemészeti lézerklinikája. Több, mint százezer látásjavító szemműtét tapasztalatával rendelkeznek. Jelenleg viszont csak a már elvégzett műtétek kontrollját vállalják, a járvány ideje alatt új műtéteket nem végeznek. Az így felszabadult emberi erőforrásokat egy ingyenes online szemészeti tanácsadásra fordítják.

INGYENES online szemészeti tanácsadás a Sasszemklinikán

Miért van szükség online szemészeti tanácsadásra?

Sajnos a járvány terjedését segítheti az is, ha valaki ezekben az időkben kevésbé sürgős panasszal szakorvosi rendelőbe megy. Arról nem is beszélve, hogy sok szakrendelőben csak kritikus eseteket látnak el.  Az sem lenne helyes, ha azt mondanánk, hogy ezek a páciensek maradjanak feltétlenül otthon, ellátatlanul. Ha valóban súlyossá válik a helyzet, akkor nagyon fontossá válik minden egészségügyi szakember.    

Ebben segíthet az INGYENES ONLINE TANÁCSADÁS. Amennyiben tapasztalt szakemberrel konzultál a beteg - egy online felületen keresztül -, akkor nagy biztonsággal eldönthető, hogy a panasza sürgős-e, és valóban indokolt személyesen megjelenni az orvosi rendelőben, vagy pedig várhat még néhány hetet.

Árpa a szemen, az egyik leggyakoribb panasz
Árpa a szemen, az egyik leggyakoribb panasz

Az is előfordulhat, hogy a tanácsadás során olyan jótanácsokat kap az illető - mit kerüljön, mit és hogyan csepegtessen stb. - melynek révén elmúlik a panasza- ilyen például az árpa. Az is előfordulhat, hogy a vélelmezett betegség súlyos, de nem sürgős, ezért várhat néhány hónapot - ilyen például a szürkehályog.

 A tanácsadás keretén belül bárki választ kaphat szemészeti problémáira a tanácsadásban résztvevő szakemberek révén akár emailen, telefonon vagy Facebook üzeneten keresztül. Szeméről akár képet is küldhet a pontosabb diagnózis érdekében.  Ez a felajánlás terhet vesz le az állami szakellátásról, és erőforrásokat szabadít fel, melyeket a járvány elleni védekezésre lehet fordítani.

Milyen kérdésekkel érdemes a Sasszemklinika online szemészeti tanácsadását felkeresni, és milyenekkel nem?

Értelemszerűen a Sasszemklinika online tanácsadása kizárólag szemészeti kérdésekkel várja a betegeket, de ez a rendszer természetesen nem helyettesítheti a sürgősségi betegellátást. Ha súlyos szemsérülés történik, vagy ha erős fájdalmat érzünk a szemünkben, vagy hirtelen jelentős látásromlást tapasztalunk, akkor haladéktalanul a sürgősségi szakrendelésre menjünk a járványhelyzettől függetlenül.

Viszont, ha régóta halogatott problémánk van, esetleg egy idevágó fontos kérdés merült fel bennünk, vagy gyanakszunk valamilyen rendellenességre, akkor inkább az online tanácsadást válasszuk, ne tegyük ki magunkat és embertársainkat a személyes találkozás miatti fertőzésveszélynek! Az ingyenes tanácsadás a Sasszemklinika weboldalán keresztül érhető el: https://sasszemklinika.hu/tanacsadas - Ossza meg a lehetőséget másokkal is, Ön ezzel tud segíteni!

Vissza a hírekhez »