Kedves látogató!

Ön most a Sasszemklinika régi oldalán jár.
A legfrissebb információkat az új weboldalunkon találja.

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

A legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika
vagyunk Magyarországon. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 130.000 lézeres szemműtét

Így sminkeljen szemműtét után!

Vannak nők, akik smink nélkül ki sem lépnek a lakásból. Kivéve, amikor van fontosabb még a szépségnél is: az egészség.

Mi kell a jó megjelenéshez? Megfelelő hidratálás, bőrápolás, egy jól elkészített smink, ami kiemeli az arc és a szem szépségét, elfedi a bőrhibákat. Ám vannak olyan fontos események az életben, amelyek megváltoztatják a napi rutint – még a sminkelési szokásokat is!

Különleges napok – különleges felkészülés

Ha valaki lézeres szemműtétre jelentkezik, az első lépés az alkalmassági vizsgálat. Ezen a napon nem szabad sminkelni, és ugyanez igaz a műtét napjára is azért, hogy az eredmény a lehető legpontosabb legyen. Ezért ha a klinikára készülünk, már előző este érdemes teljesen eltávolítani a sminkünket. Ha műszempillát viselünk, az az alkalmassági vizsgálatnál nem jelent gondot, viszont a műtét előtt már egy héttel le kell venni. Utána pedig? A szakemberek azt javasolják, maradjunk a természetességnél…

Néhány hétnyi óvatosság

Kettő vagy négy hét, attól függően, hogy PRK vagy FEMTO kezelésen vettünk-e részt: ennyi ideig kell kerülni az olyan kozmetikumok használatát, mint a szemceruza, szempilla- és szemhéjfesték, tus. Ez azért van így, mert a lézeres beavatkozás során a szaruhártya felső görbületét korrigálják. Fontos az is, hogy ne érje víz a szemünket a műtétet követő egy hétben, és ne is dörzsöljük!

Cseréljen az egészségéért!

A különféle sminkeszközökön idővel baktériumok telepedhetnek meg, ezért ajánlatos lecserélni a műtét előtt használt szemspirált, ceruzát vagy éppen tust – de legalább sterilizálni. Ellenkező esetben maga a sminkszer, de az felvivő eszköz is megfertőzheti az érzékenyebbé vált szemet, így fertőzés alakulhat ki – ez már csak a szabályos regenerálódás miatt is ellenjavallt.
De nem is a szemfestékek tudják a legnagyobb károkat okozni, hanem az erős, vízálló lemosók! Ezt is mellőzzük mindenképp! Ne feledjük, minden negatív hatással lehet, ami irritálja a frissen műtött szemet. Csak egy kicsit kell odafigyelni azért, hogy teljes biztonságban érezhessük magunkat. Megéri!

Maradt kérdése? Orvosaink szívesen megválaszolják!

Vissza a hírekhez »