Legyen Ön is Sasszemű!

Dobja el szemüvegét,
kontaktlencséjét!

Magyarországon eddig körülbelül 100.000
lézeres szemműtétet végeztek. 10 páciensből
7-en a Sasszemkezelés lézeres szemműtétet választják.

Több mint 90.000 lézeres szemműtét

Sasszem® lézeres szemműtét A végleges megoldás!

Sasszem® lézeres szemműtét
A végleges megoldás!

A Sasszemkezeléssel jobb látásélesség érhető el,
mint ami szemüveggel, kontaktlencsével lehetséges,
vagy amivel a született jól látók (100%) rendelkeznek.

A sasszem lézeres szemműtét előnyei

Ön is sasszemű szeretne lenni?

Akkor válassza a
Sasszemklinikát!

A Sasszem lézeres szemműtét eredményeként
annál is jobban láthat, mint teljesen
egészséges szemű embertársaink.

Miben nyújt többet az Optik-Med?

Lézeres szemműtét - végleges megoldás!

Optik med a végleges megoldás

Kedves (leendő) Páciensünk!

Ön is szeretne megszabadulni szemüvegétől, vagy kontaktlencséjétől? Ennek legjobb módja a SASSZEM Lézerkezelés! Összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat. A részletes információkat tartalmazó weboldalunkat ide kattintva érheti el.

Kiknek nyújt segítséget a lézeres szemkezelés?
18 és 65 év között mindenkinek, aki csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével lát jól távolra. Az alkalmasságról egy speciális vizsgálat során győződünk meg, melyre az oldal alján tud jelentkezni.

Hogyan történik maga a kezelés?
Emberi kéz érintése nélkül, egy számítógép által vezérelt lézer megfelelően megváltoztatja a szaruhártya felszínét. Az eljárás biztonságosságát jól mutatja, hogy a világon eddig több mint 10 millió sikeres lézerkezelés történt. Ilyen nagyszámú eset alapján állíthatjuk, hogy az orvosi garanciával végzett lézeres kezelés ma már rutineljárásnak számít. A fájdalommentes beavatkozás csupán 1-2 percet vesz igénybe, s ezt követően egyből haza is mehet a páciens. Az eljárás a legmodernebb, negyedik generációs, repülőpontos lézerrel történik. A beavatkozást követően a kezelt páciens élesebben láthat, mint bármikor előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével. Ezt az eljárást Sasszem lézerkezelésnek hívjuk.

Miért hívják az eljárást Sasszem lézerkezelésnek?
A Sasszemkezelés az elsődleges és másodlagos hibákon túlmenően a szem magasabb rendű hibáit is korrigálja. Ezért érhető el sokkal jobb látásélesség, mint a korábbi eljárásokkal.

Hogyan fog látni a kezelés után a páciens?
Ez elsősorban a kiinduló dioptriától függ. A várható látásélességet – melyre orvosi garanciát vállalunk – a következő tábla mutatja, 60 000 sikeres kezelés tapasztalata alapján.

Ha az Ön dioptriája Típus Várható látásélesség (*)
-1 és -3 közötti kisfokú rövidlátó 90-125%
-3 és -6 közötti középfokú rövidlátó 90-115%
-6 és -9 közötti nagyfokú rövidlátó 60-110%
-9 és -15 közötti nagyon nagyfokú rövidlátó egyéni megítélés szerint
+1 és +3 közötti kisfokú távollátó 92-125%
+3 és +4,5 közötti nagyfokú távollátó 70-100%
*100% = normális látású ember látásélessége. Aki mindkét szemével 65%-ot lát, az „Szemüveg nélkül vezethet”. A táblázatban megadott tájékoztató jellegű látásélességi adatok az adott típusba tartozó dioptriával kezelt páciensek legnagyobb hányadának látásélessége a kezelés után egy évvel. Az Ön személyes látásjavulási lehetőségeiről pontos információt az alkalmassági vizsgálatának eredményei alapján kaphat.

Mit jelent az orvosi garancia ebben az esetben?
Az összegyűlt tapasztalat alapján az előzetes vizsgálat során írásos garancia születik arról, hogy milyen látásjavulás érhető el. Ez az alkalmassági vizsgálat online jelentkezés esetén 50 éves korig INGYENES (50 év felett online jelentkezéssel 25.000 Ft helyett csak 10.000 Ft)!

Mennyi időre esnek ki a kezeltek a munkájukból?
Femto (IntraLasik kezelés után 1-2 nap, PRK kezelés után 5-6 nap pihenés után általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a kezelés csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség a kezelést követően. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

A legmodernebb technikák általában nagyon drágák. Ejtsünk néhány szót az árakról is!
Azok a pácienseink, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse-költségeiknek, nem tartják drágának az eljárást. A felszíni kezelés díja 159 000 Ft, de részletfizetésre is van lehetőség, ennek díja mindössze 13 x 13.000 Ft szemenként. A befektetés 3-4 év alatt biztosan megtérül, mivel a páciens élesen lát majd távolra, így nem kell egy életen keresztül fizetnie a szemüvegért vagy kontaktlencséért.